Επιτυχημένη η 44η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

Θετικά είναι τα αποτελέσματα από τη διοργάνωση της 44ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Αίγινας, που φέτος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Ελπίς". Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 11 το πρωί στο νέο δημαρχιακό κτίριο και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00. Κατά τη διάρκειά της συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 80 μονάδες αίματος, οι οποίες θα διατεθούν για τις ανάγκες της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η Δημοτική Τράπεζα Αίματος κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε 44 επείγοντα περιστατικά υγείας κατοίκων του νησιού, γεγονός που δείχνει τις αυξημένες ανάγκες της Αίγινας.

Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού, που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα το δήμου, τους δημοτικούς υπαλλήλους που βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο αυτή η πρωτοβουλία, το νοσοκομείο "Ελπίς" για την πολύτιμη βοήθεια και βέβαια το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για τη χορηγία που προσέφερε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png