Το Δ.Σ. του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος" για τη μεταπτυχιακή εργασία της κυρίας Κωνσταντίνας Μπέρδου.

Ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματός μας συγχαίρομε τη συμπατριώτισσά μας κ. Κων/να Μπέρδου για τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία της με θέμα : « Η αξιολόγηση υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ( ΠΦΥ ) με τη μέθοδο της Ρεαλιστικής Αξιολόγησης. Οι περιπτώσεις του Κέντρου Υγείας και του Νοσοκομείου Αίγινας» την οποία εκπόνησε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών – Μεθοδολογία και Εφαρμογές στην Κοινωνική Πολιτική - του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, διότι παρά το νεαρόν της ηλικίας της είναι ευαισθητοποιημένη στα κοινά του τόπου μας. Με επιστημονικά τεκμηριωμένη, αντικειμενική και δομημένη σκέψη εντρύφησε στα θέματα της ΠΦΥ του τόπου μας, και μάλιστα στην προσφορά του Νοσοκομείου μας « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» και του Κ.Υ. του νησιού. Ανέπτυξε το θέμα μέσω μελέτης του αρχειακού υλικού και μέσω συνεντεύξεων με στελέχη των Φορέων και χρήστες – ασθενείς ενδεικτικής διαστρωμάτωσης και προέβη σε στατιστικά στοιχεία τα οποία μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω μελέτης και γόνιμης επεξεργασίας για τη βελτίωση των αντιστοίχων κοινωνικών Φορέων, και όχι μόνον, του νησιού μας.

Συγχαίρομε εκ νέου την κ. Μπέρδου και ευχόμαστε να υπάρξουν δημιουργικοί μιμητές της μελέτης του πολυειδούς φάσματος του επιστητού του τόπου μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Από τη Δ/νση
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png