Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Διαμαρτυρία για το Κέντρο Υγείας.

Σε κινητοποίηση για το Κέντρο Υγείας προχώρησε σήμερα το πρωί η Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας κύριος Γιώργος Κοττάκης μιλώντας στο Aegina Portal, παρέθεσε μία σειρά από προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Κέντρο Υγείας και κατά συνέπεια οι κάτοικοι του νησιού. Ο κύριος Κοττάκης τονίζει πως παρά το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα ακτινολογικού και μικροβιολογικού, ωστόσο αυτές οι υπηρεσίες δεν παρέχονται στους κατοίκους της Αίγινας, καθώς τα τμήματα δεν είναι στελεχωμένα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας ζητά εδώ και τώρα να καταργηθεί το χαράτσι των 5 ευρώ και να καλυφθούν τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε οδηγούς ασθενοφόρων και τραυματιοφορείς.
Τέλος ο κύριος Κοττάκης σημειώνει ότι το θέμα του Κέντρου Υγείας έχει πρωτοκολληθεί ως θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, αλλά τονίζει ότι δεν έχει συμπεριφερθεί στα θέματα  της ημερήσιας διατάραξης. Καταλήγει λέγοντας ότι την Παρασκευή μέλη της δημοτικής παράταξης θα είναι στη συνεδρίαση προκειμένου να συζητηθεί στα εκτός ημερησίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png