Ξέσπασμα Μανώλη Λογοθέτη για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας και τις δομές υγείας στην Αίγινα.

Ο νεφρολόγος Μανώλης Λογοθέτης είναι ίσως ο μοναδικός γιατρός του νησιού που βίωσε τόσο έντονα τα αποτελέσματα που έφερε η κρίση στους τομείς της υγείας στην Αίγινα. Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 συνεργείο της ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στο Νευρολογικό Κέντρο Σαρωνικού στην Κυψέλη και μάλιστα την ώρα που η νεφρολογική μονάδα λειτουργούσε με 11 ασθενείς. Ο ίδιος έχει επιδείξει σταθερά, αλλυλέγγυα στάση στους κατοίκους του νησιού που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας, σχετικά με τη ειδικότητά του, και αυτό προτού η αλληλεγγύη γίνει ανάγκη λόγω της κρίσης. Προφανώς, όταν καταθέτει την άποψή του και μάλιστα μπροστά σε δύο θεσμούς όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και ο Δήμαρχος Αίγινας, ακόμη και με τη φόρτιση που επιφέρει η κρισιμότητα των στιγμών, αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, υπό τον αντιπεριφερειάρχη νήσων κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο κύριος Λογοθέτης "ξέσπασε" για την κατάσταση που επικρατεί στις δομές υγείας της Αίγινας, τόνισε την ανάγκη να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή Υγείας, υπερτονίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Μία ημέρα πριν, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει εκδώσει Δελτίο Τύπου που με τίτλο: "Καταρρέουν οι μονάδες υγείας της νησιωτικής χώρας", μία διαπίστωση που κάνει επιτακτικότερη από ποτέ τη λήψη αποφάσεων για την πρωτοβάθμια υγεία στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png