Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά για την επίσχεση εργασίας των ιατρών του Κέντρου Υγείας Αίγινας.

Επιστολή προς τον υπουργό υγείας κύριο Κουρουμπλή απέστειλε στην αρχή της εβδομάδας η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά σχετικά με τα αιτήματα που αφορούν στην επίσχεση εργασίας των ιατρών του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ζητά να γίνουν σεβαστά τα καθ’ όλα νόμιμα αιτήματα των 3 γενικών  γιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Μεσαγρού – Κ. Υ. ΑΙΓΙΝΑΣ, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να καλύπτει ένας γιατρός 20 24ωρες εφημερίες το μήνα, χωρίς να είναι δυνατή ούτε η χορήγηση των ρεπό μετά από κάθε πλήρη εφημερία, γιατί αυτό αποβαίνει σε βάρος της υγείας του και καθιστά επισφαλή την εξάσκηση των καθηκόντων του.

Ζητούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή τους όσον αφορά το πρόγραμμα εφημεριών και να τους καταβληθούν οι δεδουλευμένες τους υπερωρίες από τον Ιανουάριο του 2015. Την επιστολή υπογράφουν η πρόεδρος κυρία Ματίνα Παγώνη και ο ειδικός γραμματέας κύριος Γιώργος Αθανασιάδης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png