Παραλαβή της δωρεάς πέντε απινιδωτών στον Δήμο Αίγινας από την εταιρεία Philippos Hellenic Goods.

Πέντε σύγχρονες συσκευές απινιδωτών, παρέλαβε χθες το Δήμος Αίγινας, που αποτελούν δωρεά της εταιρίας τυποποίησης ελαιολάδου Philippos Hellenic Goods, που εδρεύει στην Κυψέλη. Την παραλαβή παρακολούθησαν ο Λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, ο κύριος Σωκράτης Δούκας, δημοτικός σύμβουλος, ο κύριος Στέλιος Θεριανός, δημοτικός σύμβουλος, ο κύριος Τάσος Αμάφης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας, ο κύριος Ηλίας Γρυπαίος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, ο κύριος Μανώλης Λεούσης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού και ο κύριος Κώστας Λορέτζος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης. Την εταιρία εκπροσώπησε ο κύριος Φιλίπ Πολί.

Σύντομες ομιλίες για τη δωρεά έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σωκράτης Δούκας που αναφέρθηκε στην 3η Διημερίδα Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών στην Αίγινα, η οποία λειτούργησε ως κίνητρο για την προσφορά των συσκευών από τον κύριο Φιλίπ Πολί. Οι συσκευές θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία των περιφερειών της Αίγινας. Σύμφωνα με την απόφαση αποδοχής της προσφοράς από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου 72/2016 της συνεδρίασης που έγινε στις 04 Ιουλίου, οι πέντε νέοι  απινιδωτές θα τοποθετηθούν στις περιοχές της Πέρδικας, στο κέντρο της παραλίας, κοντά στο περίπτερο), της Κυψέλης, στην πλατεία, στο κοινοτικό κατάστημα ή  στο Μορφωτικό Κέντρο, στην περιοχή της Σουβάλας, στο λιμάνι, στο κτίριο που στεγάζεται το φαρμακείο),  στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, παραλία κατά την διάρκεια της ημέρας, και το βράδυ στην πλατεία και Μεσαγρού, στο κοινοτικό κατάστημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png