Το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης" από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην Αίγινα. Θα πραγματοποιήσει δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο.


Μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα παραμείνει στην Αίγινα το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", μία μεγάλη κινητή ιατρική μονάδα από το "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης" έφτασε σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, στελεχωμένο με το ιατρικό προσωπικό, που θα πραγματοποιήσει δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο στα παιδιά του νησιού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυϊατρείο "Ιπποκράτης" θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Το πολυϊατρείο θα εγκατασταθεί στο νέο Δημαρχείο Αίγινας, Οινώνης 3. Οι ώρες λειτουργίας είναι 14:00 έως 19:00.

Για ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά την δράση που πραγματοποιεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού" με το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης" στην Αίγινα, μπορείτε να καλείτε στους αριθμούς:  2297320045 και 2297320054 εργάσιμες ώρες. Οι εξετάσεις είναι δωρεάν. Σε προληπτικό ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, υπογράφοντας σχετικό έντυπο συγκατάθεσης. Μετά τις εξετάσεις θα τους δοθεί αναλυτικό έντυπο με τα αποτελέσματα.

Η μεταφορά του κινητού πολυϊατρείου "Ιπποκράτης" καθώς της ομάδας των ιατρών που το στελεχώνουν έγινε δωρεάν, ως χορηγική προσφορά, από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, "στα πλαίσια της στήριξης του οργανισμού και πρωτίστως του προσφερόμενου έργου που θα ωφελήσει την Αίγινα",  σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κοινοπραξίας. Επιπλέον χορηγική υποστήριξη έχει προσφέρει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας που εξασφάλισε δωρεάν τα γεύματα της ιατρικής ομάδας, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας και ξενοδόχων του νησιού που εξασφάλισαν τη δωρεάν διαμονή της.

Το κινητό πολυϊατρείο "Ιπποκράτης", στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρείου Εφηβικής Ιατρικής και της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", που κατά την άφιξή τους στο νησί, μίλησαν για αυτή την δράση στο Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png