Ενημέρωση για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αίγινας, τις ώρες και μέρες λειτουργίας και την έλλειψη ειδικοτήτων.

kentro-ygeias-anakoinosi.jpg

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για τη στελέχωση, τις ώρες και μέρες λειτουργίας και την έλλειψη ειδικοτήτων από το Κέντρο Υγείας Αίγινας:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το Κέντρο Υγείας λειτουργεί σε 24ωρη βάση για τα επείγοντα περιστατικά. Τα τακτικά ιατρεία λειτουργούν με ραντεβού, Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00 έως 14:30.

Το Κέντρο Υγείας είναι στελεχωμένο με τέσσερις Γενικούς Ιατρούς, έναν Οφθαλμίατρο, έναν Οδοντίατρο και μία Παιδίατρο. Έχει ήδη προκηρυχθεί θέση Καρδιολόγου και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Το Μικροβιλογικό Εργαστήριο καθώς και το Ακτινολογικό λειτουργούν με έναν υπάλληλο Τ.Ε Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων και έναν υπάλληλο Τ.Ε Τεχνολόγο-Ραδιολόγο.

Επισημαίνουμε ότι στο Κέντρο Υγείας δεν υπάρχουν οι ειδικότητες των ιατρών: Μικροβιολόγου, Ακτινολόγου, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου, Ψυχιάτρου, Αλλεργιολόγου, Νευρολόγου, Ρευματολόγου καθώς και Μαίας.

Εκ της Διευθύνσεως γίνονται κάθε μήνα τα απαραίτητα αιτήματα προς τη 2η ΥΠΕ, για την προκήρυξη των ως άνω θέσεων, τα οποία δεν έχουν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Καταλήγοντας, και με αφορμή την έξαρση των ιώσεων και των λοιμώξεων του αναπνευστικού, ζητάμε να προστατεύετε την υγεία σας φορώντας μάσκα σε κάθε επίσκεψη σας στο Κέντρο Υγείας.

Σβετλάνα Λεονίδη
Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας
του Π.Ε.Δ.Υ.-Κ.Υ. Αίγινας
Διευθύντρια ΕΣΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png