Τη Δευτέρα μπαίνει σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Αίγινας.

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, σχεδόν ένα χρόνο μετά, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα η λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο της Αίγινας. Ο αξονικός τομογράφος που είναι δωρεά του ΟΠΑΠ και του κόστος του ανέρχεται στα 270.000 ευρώ τοποθετήθηκε το Μάρτιο του προηγούμενου έτους. Ο αξονικός τομογράφος τοποθετήθηκε στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου και έγιναν όλα τα απαραίτητα έργα, ειδική εγκατάσταση της ΔΕΗ και θωράκιση του χώρου, που απαιτούνται για τη λειτουργία του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί σε εκδήλωση του συλλόγου των συνταξιούχων του ΙΚΑ και σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου κυρίου Αποστολίδη η εγκατάσταση είχε γίνει από το Σεπτέμβριο, όμως το θέμα της λειτουργίας καθυστερούσε εξ' αιτίας της έγκρισης από τον "Δημόκριτο" και της σύσταση μιας εννεαμελούς επιτροπής που είχε κριθεί ως προϋπόθεση για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου κύριο Σ.  Βελιώτη, η σχετική έγκριση έφτασε με fax στο γραφείο του πρόσφατα, οπότε και η μονάδα θα τεθεί σε λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png