Η Επαγγελματική Ένωση ενισχύει το Νοσοκομείο της Αίγινας. Έκκληση από τη διοίκηση του νοσοκομείου για οικονομική στήριξη..

Σε μία πράξη αλληλεγγύης, προχώρησε σήμερα η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας προς το νοσοκομείο του νησιού. Ο πρόεδρός της κύριος Νίκος Γιαννούλης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον πρόεδρο του νοσοκομείου κύριο Σώζων Βελιώτη, προκειμένου να του παραδώσει ένα φάκελο με το ποσό των 500 ευρώ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου.  Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας ανταποκρίθηκε με αυτόν τον τρόπο στην έκκληση που έκανε η διοίκηση του νοσοκομείου σε φορείς του νησιού, ώστε να συνδράμουν με όποιο ποσό μπορούν, προκειμένου το νοσοκομείο να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της Αίγινας. Ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας σημείωσε ότι η Ένωση αποφάσισε να προσφέρει αυτό το ποσό με όλη της την αγάπη, ελπίζοντας ότι θα είναι μία πράξη που βρει πολλούς ακόμη μιμητές στο νησί, ενώ και ο ίδιος έκανε έκκληση σε όλα τα μέλη της Ένωσης και τους κατοίκους του νησιού να συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου. Για τον ίδιο λόγο έκκληση έκανε και ο κύριος Σώζων Βελιώτης, ενώ ο διευθυντής του νοσοκομείου κύριος Κώστας Καλοκέντης έκανε αναφορά στις δραματικές προσπάθειες που γίνονται ώστε να εισπραχθούν τα οφειλόμενα από τα ταμεία και τη γενικότερη προσπάθεια για ανεύρεση χρημάτων ώστε να τακτοποιούνται οικονομικά οι προμηθευτές και το προσωπικό. "Δεν αντέχουμε πια άλλο" είπε χαρακτηριστικά.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, που επίσης είχε επισκεφθεί το γραφείο του κυρίου Βελιώτη, ευχαρίστησε την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για την προσφορά της και ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά. Κάνοντας αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο είπε ανάμεσα σε άλλα: "Η ιστορία του νοσοκομείου είναι γνωστή. Η προσφορά του είναι τεράστια, η συμβολή του στο κοινωνικό αγαθό της υγείας είναι ανυπολόγιστη. Όμως, όπως ξέρουμε όλοι το διάστημα αυτό περνάει κρίση, διότι ήδη τα ταμεία μας χρωστούν πάνω από 700.000 ευρώ. Αν είχαμε τα χρήματα αυτά δεν θα είχαμε ανάγκη να ζητιανεύουμε. Τελικά ζητιανεύουμε και δεν ντρεπόμαστε να ζητιανεύουμε χάριν του νοσοκομείου και της υγείας των συμπολιτών μας". Ο Σεβασμιώτατος σημείωσε επίσης ότι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, η διοίκηση του νοσοκομείου θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει κάποια ζητήματα, με σκοπό να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα επιτρέψει στο νοσοκομείο να παραμείνει ανοιχτό και να λειτουργεί. "Κάποιες από τις εξετάσεις θα πρέπει να γίνονται επί πληρωμή" σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, κάνοντας αναφορά στο ασταθές περιβάλλον των ασφαλιστικών ταμείων και στις ανάγκες των κατοίκων του νησιού για νοσηλεία. Το θέμα αναμένεται να εγκριθεί το επόμενο διάστημα από το διοικητικό συμβούλιο οπότε και θα ανακοινωθεί επίσημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png