Τοις μετρητοίς συνεχίζουν να πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι στην Αίγινα. .

Σε απόγνωση έχουν βρεθεί εκατοντάδες ασφαλισμένοι της Αίγινας, καθώς για δέκατη συνεχή ημέρα σήμερα οι ασφαλισμένοι όλων των ταμείων καλούνται να πληρώνουν τοις μετρητοίς τα φάρμακά τους. Πρόκειται κυρίως για ασφαλισμένους που τα ήδη περιορισμένα εισοδήματά τους δεν τους επιτρέπουν την διάθεση των χρημάτων που απαιτούν οι ιατρικές τους συνταγές. Τα δεδομένα είναι σαφώς σκληρότερα σε ασφαλισμένους που με πολύ πιο ακριβά φάρμακα και μεγαλύτερες ανάγκες.


Και ενώ οι φαρμακευτικοί σύλλογοι άλλων περιοχών της χώρας, αποφάσισαν την αναστολή αυτής της κινητοποίησης, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Αθήνας και του Πειραιά δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ακόμη την αναστολή της κινητοποίησης, κάτι που ίσως γίνει την Παρασκευή ή νωρίτερα αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τέλος σε έναν άλλο τομέα της υγείας του νησιού, οι γιατροί του ΙΚΑ εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους, παρά τις κινητοποιήσεις του κλάδου σε πολλές περιοχές της χώρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png