Επιχείρηση κατεπείγουσας μεταφοράς ασθενών από σκάφος παντός καιρού του Λιμενικού Σώματος. .

Οι  κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο Αργοσαρωνικό, σε συνδυασμό με την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, απέκοψαν τους κατοίκους της Αίγινας από το λιμάνι του Πειραιά. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν πρέπει να εξυπηρετηθούν κατεπείγοντα περιστατικά που σχετίζονται με την υγεία. Σε αυτό το περιβάλλον, το Λιμενκό Σώμα αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μία επείγουσα μεταφορά ασθενών από το Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας με ναυαγοσωστικό σκάφος παντός καιρού.


Πιο συγκεκριμένα ένα βρέφος και μία καρδιοπαθής που έπρεπε να μεταφερθούν κατεπειγόντως σε νοσοκομειακές μονάδες του Πειραιά, έκαναν επιτακτική την ανάγκη της χρήσης σκάφους παντός καιρού του Λιμενικού Σώματος. Το σκάφος προσέδεσε στην προβλήτα του Κεντρικού Λιμένα μετά τις 11:15 σήμερα το πρωί. Σε αυτό επιβιβάστηκε μόνο το βρέφος, καθώς οι πολλοί κακές καιρικές συνθήκες, ενδεχομένως να δημιουργούσαν πρόβλημα στην καρδιοπαθή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάσταση της καρδιοπαθούς δεν εμπνέει ανησυχία και η μεταφορά της θα γίνει αύριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png