Χωρίς νερό το Κέντρο Υγείας, με δεξαμενές το Νεφρολογικό Κέντρο, χωρίς προβλήματα το Νοσοκομείο. .

Πρόβλημα φαίνεται να έχει και αυτή τη φορά το Κέντρο Υγείας Αίγινας, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και μετά από το ρεπορτάζ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, οι ποσότητες νερού που διαθέτει είναι ελάχιστες, ενώ το νερό δεν είναι αρκετό ούτε για τις τουαλέτες του κτιρίου. Σε ένα άλλο νευραλγικό κομμάτι του νησιού, το Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού, η κάλυψη των αναγκών γίνεται από δεξαμενές, τα αποθέματα του νερού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπευθύνου θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα.


Να σημειώσουμε ότι η κάλυψη των αναγκών του Νεφρολογικού Κέντρου, όταν υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση γίνεται με μεταφορά νερού από υδροφόρο όχημα του Δήμου Αίγινας. Αυτή τη στιγμή το κέντρο εξυπηρετεί σαράντα ασθενείς. Τέλος, σε ένα ακόμη νευραλγικό για τη δημόσια υγεία κτήριο, αυτό του νοσοκομείου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση και οι ποσότητες που διαθέτει είναι επαρκείς για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png