Δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Με σημαντική προσέλευση κατοίκων του νησιού πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας μία δράση που αφορούσε το δωρεάν έλεγχο σακχάρου, χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης, με φορείς της διοργάνωσης το Σύλλογο Γυναικών και το Δήμο Αίγινας. Για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία μίλησε στο Aegina Portal ο διαβητολόγος - παθολόγος κύριος Κώστας Κανελλάς. "Θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία, μακάρι να βρει μιμητές στο μέλλον" είπε ο κύριος Κανελλάς που συμμετείχε στην πρωτοβουλία, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό της GMG, μέσω της οποίας έγιναν οι μετρήσεις με ειδικές συσκευές.



Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας ήταν όσοι το επιθυμούσαν να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο, ώστε να είναι δυνατή η αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Οι εξετάσεις αφορούσαν: δωρεάν καρδιαγγειακό έλεγχο, χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL, έλεγχο αρτηριακής πίεσης, γλυκόζη αίματος κ.α. Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή ευχαρίστησε τους κατοίκους του νησιού που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, τις εταιρίες που βοήθησαν και το προσωπικό τους καθώς και τον ιατρό κύριο Κανελλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png