Μέρες αγωνίας για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αίγινας.

Μέρες αγωνίας περνούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αίγινας, καθώς όπως αναφέρουν έχουν μείνει απλήρωτοι εδώ και τέσσερεις μήνες. Σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενης στο νοσηλευτικό προσωπικό, μόλις χθες η διοίκηση του νοσοκομείου τους κατέβαλε πεντακόσια ευρώ έναντι, για το μισθό του μηνός Σεπτεμβρίου. Η καταβολή του ποσού, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία της εργαζόμενης, αφορά τους μισούς συναδέλφους της. Οι ίδιοι ανησυχούν καθώς βλέπουν ότι οι μήνες περνούν, τα έξοδά τους τρέχουν, αλλά δεν υπάρχει κάποια ορατή ένδειξη για την καταβολή των δεδουλευμένων.


Παρά το γεγονός ότι πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αίγινας δεν φαίνεται να ευελπιστούν στην ανακούφιση που θα τους προσέφερε η καταβολή του δώρου. Νοσηλεύτρια που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Aegina Portal περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική της κατάσταση μετά από αρκετά χρόνια υπηρεσίας, ενώ δεν απέκλεισε να στραφεί νομικά κατά της διοίκησης του νοσοκομείου απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων της.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png