Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Ντίνα Χατζίνα και ο Νεκτάριος Παύλου, για το Παράρτημα Νήσων Αργοσαρωνικού, του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας.


Η κυρία Ντίνα Χατζίνα και ο κύριος Νεκτάριος Παύλου, προσκεκλημένοι σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, μίλησαν για το Παράρτημα Νήσων Αργοσαρωνικού του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, το οποίο σήμερα το απόγευμα στις 7, στο Λαογραφικό Μουσείο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εκδήλωση. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας (Ε.Ι.Π.Δ) είναι μια ελληνική επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2017 και αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό φορέα Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Ελλάδα. Η δράση του ινστιτούτου αναπτύσσεται σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους κυβερνητικούς φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιστημονικά ινστιτούτα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαθέτει παραρτήματα σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που αναπτύσσουν αυτόνομες και ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες, με γνώμονα όμως τις γενικότερες ανάγκες και κατευθύνσεις του Ινστιτούτου, όπως αυτές προκύπτουν απ’ την κεντρική διοίκηση του οργανισμού στην Αθήνα.

Η κυρία Ντίνα Χατζίνα διευθύντρια του παραρτήματος και ο κύριος Νεκτάριος Παύλου, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, μίλησαν για τους τομείς λειτουργίας και τους στόχους αυτής της πρωτοβουλίας.

Ομιλητές, σε αυτή την πρώτη εκδήλωση στην Αίγινα θα είναι ο Πέτρος Δ. Καψάσκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, ο κ Μιχάλης Διακαντώνης, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, ο Γιώργος Καλόφωνος, Ιστορικός, η Λιλή Μαυροκεφάλου, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός, ο Γιώργος Πίττας, Γαστρονόμος, Συγγραφέας, η Δέσποινα Σδράλη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η Βίλμα Σινάνογλου, Οικονομολόγος και Συγγραφέας, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Οικονομολόγος, Σκηνοθέτης, Παραγωγός και Σεναριογράφος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png