Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Έξι μήνες παράταση στο έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κ. Σταμάτης Μαρμαρινός εξηγεί του λόγους.

 
Τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ.Σταμάτη Μαρμαρινό, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, καθώς υπήρξε μία αναμενόμενη εξέλιξη για την πορεία της ολοκλήρωσης του έργου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την σύμβαση το έργο θα έπρεπε να είναι έτοιμο σε περίπου μία εβδομάδα, στις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων δεν μπορεί να συμβεί και έτσι σήμερα συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η εξάμηνη παράταση για την ολοκλήρωση του έργου. Η μεγάλη καθυστέρηση από τις αρχαιολογικές εργασίες που προέκυψαν και άλλα γνωστά θέματα, οδήγησαν στην ανάγκη της παράτασης. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Αίγινας, έγινε στις 13 Νοεμβρίου 2016. Το μοναδικό γήπεδο του νησιού παραμένει κλειστό ήδη για έναν χρόνο, κάτι που επισήμανε με έμφαση και ο κ. Μαρμαρινός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός δήλωσε σχετικά με την εξάμηνη παράταση στην παράδοση του έργου: "Υπήρξε μία Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας σήμερα όπου συζητήθηκε η παράταση του έργου για ένα εξάμηνο. Άλλωστε, αναμενόμενο ήταν από την στιγμή που το έργο δεν έχει προχωρήσει αρκετά, δηλαδή δεν μπορεί να είναι έτοιμο μέχρι της 7 Δεκεμβρίου. Παραβρέθηκα στην Οικονομική Επιτροπή, γιατί είχαν ζητήσει και κάποια στοιχεία, κάποιες φωτογραφίες ουσιαστικά. Πήγαμε εκεί και εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας για την καθυστέρηση του έργου, γιατί εμείς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε στην Περιφέρεια, η Περιφέρεια από εκεί και πέρα πρέπει να βρει την άκρη με τον εργολάβο. Δεν αμφισβητήσαμε την παράταση γιατί ξέρουμε ότι για να ολοκληρωθεί το έργο πρέπει να πέσει και το ταρτάν, που έχουμε ξαναπεί ότι ο ιδανικές συνθήκες είναι εκεί μέσα στον Μάιο. Απλά, αυτό που είπαμε είναι ότι αυτή πρέπει να είναι η τελευταία παράταση που παίρνει το έργο, θέσαμε το πρόβλημα που υπάρχει στο νησί τόσο για τους συλλόγους, όσο και για όλους τους πολίτες αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος να αθληθούν. Νομίζω το κατάλαβαν πολύ καλά και στην Περιφέρεια, μάλιστα έβαλαν μία ασφαλιστική δικλίδα, ότι το γήπεδο του ποδοσφαίρου θα είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος να το τελειώσει δύο μήνες νωρίτερα από τις 7 Ιουνίου. Αυτό συνέβη, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να είναι καταληκτική ημερομηνία αυτή, δηλαδή να μην υπάρχει άλλη παράταση. Θεωρώ ότι είναι αρκετός ο χρόνος".
 
Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις οι εργασίες σταμάτησαν και πάλι λόγω της λάσπης που δημιούργησαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις, ενώ σήμερα ξεκίνησαν και μετρήσεις από μηχανικούς για την τσιμεντόστρωση των φρεατίων που έχουν ανοιχτεί ώστε να τοποθετηθούν οι σωλήνες. Μετά την διαμόρφωση του χώρου και τη κατασκευή του κράσπεδου θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png