Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Αθηνά Πυρουνάκη για το χριστουγεννιάτικο παζάρι, από τον σύλλογο Αίγινα Εθελοντής, αυτό το Σαββατοκύριακο.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του Συλλόγου Αίγινας Εθελοντής κυρία Αθηνά Πυρουνάκη. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στον σύλλογο ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι, που θα διαρκέσει από τις 11:00 -14:00 το πρωί και 17:00 έως 21:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες. Ο σύλλογος υποστηρίζει μέσω των ενεργειών του 160 οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το διήμερο αυτό παζάρι θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Με την ευκαιρία η κυρία Πυρουνάκη είπε για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο σύλλογος, αλλά και για τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν οικογένειες που υποστηρίζει. Συγκεκριμένα μίλησε για εξειδικευμένα προϊόντα, όπως ηλικιωμένους ανθρώπους που χρειάζονται υποστρώματα ή μωρά παιδιά που χρειάζονται πάνες ή γάλα σε σκόνη κτλ. Για όλα αυτά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τον σύλλογο. 

Επίσης, μίλησε για την οικονομική στήριξη που παρέχουν μεμονωμένα άτομα και επιχειρήσεις, την συνεργασία με το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων και παρουσίασε μία από τις μεγάλες και διαρκείς ανάγκες που είναι το λάδι. Κάθε μήνα ο σύλλογος πρέπει να συγκεντρώνει 160 λίτρα λάδι, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Τέλος, μίλησε για τις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν την περίοδο των Χριστουγέννων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png