Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας για την ενίσχυση των πληγέντων στους δήμους Μάνδρας και Νέας Περάμου.


Παιχνίδια, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα, θα συγκεντρώσει ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, σε μία προσπάθεια να στηρίξει τους κατοίκους των δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας και Νέας Περάμου. Για το σκοπό αυτό στα ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησαν σήμερα οι κυρίες Φλώρα Αλυφαντή πρόεδρος του συλλόγου και Μαίρη Κουκούλη αντιπρόεδρος. Οι κάτοικοι της Αίγινας που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να πηγαίνουν τα παραπάνω είδη στην αίθουσα του συλλόγου, τις ακόλουθες ημέρες κι ώρες:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου  /  18:00 - 20:00
Σάββατο 25 Νοεμβρίου  /  10:00 - 13:00
Κυριακή 26 Νοεμβρίου  /  11:00 - 14:00

Επίσης, η εκδήλωση και η δράση που είχε προγραμματιστεί από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, με τον όμιλο "Αγκαλιάζω" και το Κέντρο Υγείας Αίγινας, για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και την δωρεάν εξέταση test Παπανικολάου, η οποία είχε αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών, θα γίνει στις 1 και 2 Δεκεμβρίου. Για αυτές τις εκδηλώσεις θα δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png