Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Μάλλον πάμε για μία νέα παράταση", λέει ο κ. Π. Χατζηπέρος για το ΚΤΕΟ. Με την νέα χρονιά εκτιμά την υπογραφή του έργου για τον υποθαλάσσιο αγωγό.


Για το ζήτημα μίας ενδεχόμενης παράτασης στην πρόσκληση του τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, η οποία είχε επίσης παραταθεί πέρυσι στις 23 Δεκεμβρίου, μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal σήμερα το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ο κύριος Χατζηπέρος αναφέρθηκε στην μονάδα κινητού ΚΤΕΟ και στις διαδικασίες και στις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για ένα τέτοιο εγχείρημα. Είπε ότι "μάλλον πάμε για μία νέα παράταση" και ότι στις αρχές του επόμενου μήνα θα γίνει το αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θα ακολουθηθεί η παλιά διαδικασία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Σε άλλο θέμα, για τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας, είπε ότι αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προσδιόρισε την υπογραφή του έργου με τον καινούργιο χρόνο. Τέλος, ο κύριος Χατζηπέρος είπε ότι το έργο της διαπλάτυνσης του έργου των ομβρίων στα Γλυφάδια, και η γέφυρα έχει δοθεί στην κυκλοφορία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png