Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Αθηνά Πυρουνάκη για την εθελοντική δράση με το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων στις 19 Αυγούστου.


Η Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων για την Καταπολέμηση της Πείνας, μαζί με τον Σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής" θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Αυγούστου, για τέταρτη χρονιά, κοινή εθελοντική δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων σε super markets της Αίγινας. Οι εθελοντές θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις εισόδους των σούπερ μάρκετ Κρητικός στην οδό Γυμναστηρίου και στην Κυψέλη - Πολλές Ελιές και στο Express Market, επίσης στην Κυψέλη, ενημερώνοντας τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού για τους σκοπούς της δράσης.

Στην επιτυχία αυτής της δράσης βασίζεται σημαντικά ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής", καθώς καλύπτει μεγάλες ανάγκες. Οι πελάτες των super markets όπου θα γίνεται η δράση το Σάββατο 19 Αυγούστου, μπορούν να αγοράσουν και να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη καθημερινής χρήσης, όπως απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, και να τα παραδώσουν στους εθελοντές που θα βρίσκονται στις εισόδους. Με τη δράση αυτή θα στηριχθούν 160 οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη.

Αυτή την μεγάλη δράση στηρίζουν επίσης και άλλοι σύλλογοι του νησιού. Ο πίνακας με τα ονόματα αυτών των συλλόγων θα ανακοινωθεί σύντομα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png