Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

H βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας και την περιοδεία της στην Αίγινα.


Περιοδεία στην Αίγινα έκανε σήμερα η βουλευτής της Β' Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Διαμάντω Μανωλάκου. Στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς και συλλόγους, η κ. Μανωλάκου επισκέφθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα: το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Δημαρχείο της Αίγινας, το Κέντρο Υγείας και τον Αγροτικό Σύλλογο. Επίσης η κ. Μανωλάκου συνομίλησε με κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξήρε την προσπάθεια των Συλλόγων Γονέων της Αίγινας για το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρου, καρδιολόγου και οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας, για την αναφορά που υπέβαλλαν για τις ελλείψεις στον Υπουργό Υγείας, αλλά και για όσα όσα συζήτησε με τους φορείς τους οποίους επισκέφθηκε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png