Συνεχίζονται τα σεμινάρια μαγειρικής και γαστρονομίας στο εστιατόριο "Κάππος έτσι...".

Μία μοναδική βραδιά μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι από τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού αποφάσισαν να διαθέσουν το απόγευμα τους για να μυηθούν στα μυστικά της μαγειρικής από την εκπληκτική Ανδριώτισα μαγείρισσα και chef Κατερίνα Ρεμούνδου . Εκπέμποντας ζεστασιά και αμεσότητα μέσα από τις αφηγήσεις της η κυρία Ρεμούνδου μας έβαλε στο πνεύμα των Χριστουγέννων δημιουργώντας ένα γιορτινό γεύμα βασισμένο στο αγαπημένο της υλικό την κολοκύθα.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να συμμετέχει κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ανταλλάσσοντας τις εμπειρίες του από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων και τις μυρωδιές και γεύσεις εκείνων των ημερών ,αλλά και παίρνοντας μέρος στην δημιουργία των συνταγών χωρισμένος σε ομάδες μαζί με τους chef Δημήτρη και Θωμά υπό την καθοδήγηση της κας Ρεμούνδου.Το σεμινάριο τράβηξε και το ενδιαφέρον των περαστικών που έμπαιναν μέσα για να δουν, να ρωτήσουν και να γευτούν.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κόσμος απόλαυσε τις συνταγές και αντάλλαξε απόψεις με τους chef ,ενώ κληρώθηκε ένα Χριστουγεννιάτικο καλάθι με προϊόντα των χορηγών και ένα στόλισμα Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού 6 ατόμων που πήραν οι κυρίες Λαμπαδαρίου Σίσση και η κα Κατερίνα Μπόγρη αντίστοιχα. Στο επόμενο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2015 καλεσμένος θα είναι ο Σαράντης Σώρρος που θα μιλήσει και θα παρουσιάσει την διαδικασία παραγωγής τυριού και μαζί με τους chef Δημήτρη και Θωμά θα δημιουργήσουν συνταγές με βάση τα τυροκομικά προϊόντα.