Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή χορευτική βραδιά του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.

Η χορευτική βραδιά που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων έχει καθιερωθεί πλέον και ξεχωρίζει για τη ζωντάνια, τον παλμό και την κεφάτη διάθεση που δημιουργεί. Φέτος, κατάφερε όχι μόνο να συνεχίσει τη θετική παράδοση, αλλά να απομακρύνει τη φόρτιση και την κακή ψυχολογία, έστω για λίγο, από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Η χορευτική βραδιά πραγματοποιείται στο προαύλιο του Αγίου Κρίσπου, το οποίο και σήμερα το βράδυ γέμισε από κατοίκους και παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Παναγιώτης Χελιώτης, ενώ χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η εκδήλωση περιελάμβανε "στεριανούς", νησιώτικους , καθώς και λαϊκούς χορούς, κλήρωση λαχειοφόρου, αλλά και ένα χορευτικό δρώμενο, με κύριο θέμα την αγάπη και τον έρωτα,  με το οποίο ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Τη διδασκαλία των χορών έκανε η κυρία Σοφία Κάππου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png