Εκδήλωση μνήμης για τον Νίκο Ρωκ - Μελά από τον Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό, την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας για να τιμήσει τον μεγάλο δωρητή Νίκο Ρωκ - Μελά, ένα έτος μετά το θάνατό του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Λαογραφικό Μουσείο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κώστας Γαλάνης. Ακολούθησε η ομιλία της κόρης του, κυρίας Σοφίας Ρωκ - Μελά, ιδρύτριας του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και του Βιοτεχνικού και Βιομηχανικού Εκπαιδευτικού Μουσείου στο Λαύριο.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της κυρίας Λίλα ντε Τσάβες, προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Φίλων των Μουσείων και ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με την ομιλία της  δημοσιογράφου κυρίας Μαίρης Γαλάνη - Κρητικού.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρίας Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Γιορτής Φιστικιού κύριος Γιώργος Καλόφωνος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και ξενάγηση στους χώρους του μουσείου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png