Συναυλία με τραγούδια του Τσιτσάνη, στην αίθουσα "Σοφία Μηλιώτη".

Μία επιτυχημένη συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα "Σοφία Μηλιώτη", υπέρ του Γενικού Λυκείου Αίγινας. Την όμορφη μουσική βραδιά παρουσίασε και οργάνωσε η κυρία Ειρήνη Κουνάδη. Σε αυτή συμμετείχε το μουσικό σχήμα "Εστουδιαντίνα της Αίγινας" υπό τη διεύθυνση του κυρίου Alex Spitzing, όπως επίσης και οι μουσικοί: Δημήτρης Ανέστης, πιάνο, Δημήτρης Εικοσιπεντάκης, πιάνο, Κώστας Ζορμπαλάς, κρουστά, Αρετή Πηγιαδίτη, μαντολίνο, Alex Spitzing μπουζούκι, Σταύρος Σώρρος, κιθάρα, Μαρίνα Κλαούντια Τραγέα, πιάνο.

Επίσης συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου των Αγίων Ασωμάτων - Κοντού σε διδασκαλία Μάρθας Χαρτοφύλακα, ενώ χόρεψε χορούς της Ανατολής η Ναταλία Καραβία. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Ειρήνη Κουνάδη και η Φανή Παναγιώτου. Εκ μέρους του Δήμου την εκδήλωση παρακολούθησε η κυρία Καίτη Σαλπέα, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png