Με τρεις αξιόλογες ταινίες συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, σήμερα στο κινηματογράφο "Άνεσις".

Ο καλοκαιρινές βραδιές, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο στον θερινό κινηματογράφο "Άνεσις" που για δεύτερη χρονιά φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της σημερινής κινηματογραφικής βραδιάς, περιλαμβάνει τρεις αξιόλογες ταινίες με τη συλλογική κουζίνα ”Ο άλλος Άνθρωπος” του Στάθη Γαλαζούλα να παρουσιάζει το κοινωνικό έργο Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, εμπνευστή της κοινωνικής κουζίνας.

Η δεύτερη ταινία είναι πολυσυζητημένη. Το ντοκιμαντέρ "Στο νήμα" ακολουθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους. Από την εκστρατεία των εκλογών του Ιουνίου 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, ρίχνει φως στην προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα, στις πολιτικές απόψεις και στις φιλοδοξίες του. Η κινηματογραφική βραδιά θα ολοκληρωθεί με το ντοκιμαντέρ: "Καλάβρυτα – Άνθρωποι και Σκιές" του Ηλία Γιαννακάκη, ένα βραβευμένο ιστορικό ντοκιμαντέρ, "μια ταινία συλλογικό-πορτρέτο των επιζώντων που προσπαθούν, 70 χρόνια τώρα, να καταλάβουν ποιοι είναι και τι πραγματικά τους συνέβη".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png