Οι "Παραμυθούδες του Ναυπλίου" στο προαύλιο το Αρχαιολογικού Μουσείου Αίγινας.

Τις "Παραμυθούδες του Ναυπλίου" παρουσίασε χθες το απόγευμα η Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας του Φεστιβάλ Φιστικιού. Οι κυρίες Ερασμία Αλυφαντή-Ηλιοπούλου, Σοφία Ασλανίδου, Ιωάννα Βασιλείου και  Φωτεινή Βασιλείου παρουσίασαν παραδοσιακά παραμύθια του κόσμου στα μικρά παιδιά, που παρακολούθησαν τις "Παραμυθούδες του Ναυπλίου" με μεγάλο ενδιαφέρον. Η εκδήλωση έγινε στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αίγινας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 18.30 η ομάδα Playful Dust, σε συνεργασία με τους Athens Plaython διοργανώνει  παιδική δράση εμπνευσμένη από τη μυθολογία της Αίγινας. Και αυτή η εκδήλωση είναι προφεστιβαλική, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, ενώ θα γίνει στον Πύργο του Μαρκέλλου.

Πέρα από την ανακοίνωση αυτών των δύο προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, από την Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία για το φετινό πρόγραμμα, ενώ ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του βρίσκεται αναρτημένο το πρόγραμμα του 2013. Το ίδιο συμβαίνει και στις πληροφορίες που αφορούν τους εκθέτες, ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2013.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png