Ενημέρωση και απολογισμός από το Σύλλογο Φίλων του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

Ο Σύλλογος Φίλων του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συγκέντρωση των μελών του στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πρώτο απολογισμό του φετινού φεστιβάλ. Σε αυτή την ενημέρωση προς τα μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Γιώργος Καλόφωνος βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, από τη δική του πλευρά ο καθένας, για την επιτυχία του θεσμού και να επίσης να επισημάνει κάποια πρώτα θετικά συμπεράσματα από τον οργανωτικό κυρίως τομέα.

Σημαντική ήταν η τοποθέτηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του φεστιβάλ κυρίας Ντόρας Μπακοπούλου, η οποία αφορούσε όχι μόνο την επιτυχία του 9ου Φεστιβάλ, αλλά και στις επιλογές με τις οποίες εμπλουτίστηκε το φετινό του πρόγραμμα. Στις δηλώσεις της η κυρία Μπακοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που έχει επηρεάσει η κρίση θαυμάσιους καλλιτέχνες και στην ανάγκη τους να υπάρχουν καλλιτεχνικά, μέσω της συμμετοχής τους στο φεστιβάλ..

Η συνάντηση του Συλλόγου Φίλων του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, που τροφοδοτήθηκε από τη γενική παραδοχή για την επιτυχημένη πορεία του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png