Μία υπέροχη γιορτή με θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στους Αγίους Ασωμάτους.

Μνήμες από μία εποχή γοητευτική, αυτή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ανέσυραν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίων Ασωμάτων στους κατοίκους του νησιού, που παρακολούθησαν την εκδήλωση με θέμα τον "Ελληνικό Κινηματογράφο" το βράδυ της Δευτέρας στο προαύλιο του ενοριακού ναού της περιοχής. Διάλογοι γνώριμοι, από αγαπημένα πρόσωπα και ταινίες του ελληνικού σινεμά, αποτέλεσαν τα σκετς που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές μαζί με μουσική και χορό. Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού επιβράβευσε τις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και όσων συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Τη βραδιά προλόγισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, καθώς η εκδήλωση ήταν μέρος του προφεστιβαλικού προγράμματός του. Η εκδήλωση είχε παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο πλαίσιο γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς.

Διοργάνωση: Εκπαιδευτικό προσωπικό Δημοτικού Σχολείου Αγ. Ασωμάτων, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγ. Ασωμάτων, Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Ασωμάτων – Κοντού, Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png