Αλλάζει όψη σταδιακά η παραλία. Ξεκίνησε το στήσιμο των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης.

Αλλάζει από σήμερα σταδιακά όψη η παραλία της Αίγινας, καθώς ξεκίνησε το στήσιμο των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης για το 6ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Η διαδικασία που αφορά συνολικά το στήσιμο της εμπορικής έκθεσης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, οπότε και σταδιακά οι εκθέτες που συμμετέχουν σε αυτή (η έκθεση αποτελείται από πενήντα περίπου περίπτερα) θα ξεκινήσουν να τοποθετούν τα προϊόντα τους στα περίπτερα τους. Το άνοιγμα των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6 μ.μ.

Να υπενθυμήσουμε ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΑ, η παραλία για τις επόμενες ημέρες δεν αλλάζει μόνο όψη, αποκτά και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε λειτουργία από το πρωί της Πέμπτης και θα ισχύσουν σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Μπορείτε να δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανακοίνωση της ΚΕΔΑ εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png