"Και ο φιστικάτος μπακλαβάς γωνία!" Το κεντρικό γαστρονομικό event του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των χρόνων, η ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ φιστικιού παρουσίασε ένα ακόμη επιτυχημένο και φροντισμένο από κάθε πλευρά γαστρονομικό event, με το φιστίκι να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο! Η εκδήλωση έγινε σήμερα το βράδυ στη Παλαιά Προβλήτα και είχε τίτλο: "Και ο φιστικάτος μπακλαβάς γωνία!". Η Λέσχη Αρχιμαγείρων με επικεφαλής τον executive pastry chef Τάσο Πρωτοψάλτη παρουσίασαν την παρασκευή ενός μπακλαβά με εκατό φύλλα και φιστίκι Αιγίνης.

Τη βραδιά παρουσίασε στο κοινό η κυρία Ράνια Κορναράκη - Πετρά, εκ μέρους της ομάδας γαστρονομίας τους φεστιβάλ. Στη συνέχεια η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέλαβε να παρουσιάσει την παρασκευή του γλυκού, που έκανε ο κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης ο οποίος εξηγούσε στο κοινό βήμα - βήμα όλη τη διαδικασία, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα φέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Μαζί με τους chefs της Λέσχη Αρχιμαγείρων και ο Βησσαρίων Παρθένης, γνωστός για τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του εκπομπές μαγειρικής.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης που απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στους chefs για την προσπάθειά τους και βέβαια για τη συμμετοχή τους σε ένα ακόμη φεστιβάλ φιστικιού. Το γαστρονομικό event χαιρέτησε επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κέρασμα του φιστικάτου μπακλαβά στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση. Το event παρακολούθησαν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι στους οποίους η ομάδα γαστρονομίας προσέφερε από ένα αναμνηστικό δώρο.

Η ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων, έδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να ανεβάζει τον πήχη, και παρά τις δύσκολες συνθήκες, να διοργανώνει ποιοτικά events που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το φιστίκι Αιγίνης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png