Η παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Στο κτίριο του παλιού δημαρχείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, η παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων για το 7ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η παρουσίαση των επιμέρους στοιχείων που συνθέτουν τη φυσιογνωμία του φετινού φεστιβάλ φιστικιού, της νέας αφίσας, το λογότυπου και του προγράμματος έγινε από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Γιώργο Καλόφωνο.  Για το 7ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, στο έργο της αρμόδιος επιτροπής και στη συνεργασία της με την ΚΕΔΑ σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κύριος Γιάννης Ζορμπάς.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν επίσης μέλη της ΚΕΔΑ και της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκαναν δύο μέλη του Δ.Σ. από το Σύλλογο Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού, οι κύριοι Στράτος Πανταβός και Κώστας Ντρης. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν ερωτήσεις από εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας μπορείτε να το δείτε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png