"Ένα γλυκό ευχαριστώ". Από την Ομάδα Γαστρονομίας της 8ης Γιορτής Φιστικιού.

Η Ομάδα Γαστρονομίας της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας ευχαριστεί τον χορηγό, τους υποστηρικτές,  καθώς και την ομάδα εθελοντών που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεών της οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016.
 
Ειδικότερα ευχαριστεί:
 
*Τους υποστηρικτές και τους εθελοντές της ημερίδας "Εν Αιγίνη φιστίκι : προβληματισμοί, προκλήσεις, προσδοκίες. Φιστικέλαιο, αρωματισμένο με φιστίκι ελαιόλαδο", η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Λεούσειο Ίδρυμα.
 
*Τον χορηγό, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές της αφιερωμένης στην μνήμη του πανεπιστημιακού δάσκαλου και γευσιγνώστη Δημήτρη Ποταμιάνου εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην παραλία της Αίγινας στην κεντρική σκηνή της Γιορτής Φιστικιού, απέναντι από την Παναγίτσα, με τίτλο «Νόστιμες μέρες»  και  αφορούσε σε διαγωνισμό γεύσεων μεταξύ νέων Αιγινητών σεφ.
 
Χορηγός : ΝΗΣΟΣ
Υποστηρικτές : Ψαροταβέρνα ΑΙΓΙΝΗΤΙΣΣΑ , ΑΝΤΖΙ STUDIOS, MARINI LUXURY APPARTMENTS, εστιατόριο ΝΟΝΤΑΣ, Παντοπωλείον ΠΕΤΡΑ, PHILIPPOS hellenic goods, ΦΩΤΗΣ ΠΟΥΝΤΟΣ catering, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ bros, ΝΙΚΟΣ και ΕΛΕΝΗ ΧΑΙΜΑΝΤΑ.
Χορηγοί επικοινωνίας: AEGINA LIGHT, AEGINA PORTAL και SARONIC MAGAZINE που είναι πάντα κοντά μας.
 
Επίσης την κ Μαρία Τζίτζη, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον κ. Νίκο Κουρούπη - Αγάλου και τον κ.Βησσαρίωνα Παρθένη,   το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του, Μιχάλη Παναγιωτάκη και το μέλος Βασίλη Λεωνίδου που ταξίδεψαν από την Κρήτη για να είναι κοντά μας.
 
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας κ. Γιώργο Καλόφωνο και τον κ. Γιάννη Ζορμπά, πρόεδρο της ΚΕΔΑ , όπως και στην   Ρούλα Σαράντου και την Μάρθα Χαρτοφύλακα για την συνεργασία τους.
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 
Ράνια Κορναράκη-Πετρά
Ελένη Κουνελάκη
Αγγελική Στουραίτη- Σαίνη
Σωζία Μαρτή
Δημήτρης Κάππος
Παναγιώτης Μπέσης
Φώτης Πούντος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png