Το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Μία κορυφαία στιγμή για το 4ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην παραλία της Αύρας από τις 21 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου, είναι η εμφάνιση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Συνδιοργανωτής αυτής της μεγάλης μουσικής βραδιάς, είναι το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη, ενώ χορηγοί του Ιδρύματος τελούν η Νομαρχία Πειραιά και η εταιρία Δ. Α. Καψάλης Α. Ε.

Για το λόγο αυτό το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη απέστειλε σχετική επιστολή στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: "Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της Κ.Ο.Α. (Κρατικής Ορχήστρας) Αθηνών καθώς και των καταξιωμένων καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος. Ευθύνη της κυρίας Μπακοπούλου, καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Το εισιτήριο μικρής αξίας που θα υπάρχει θα είναι αποκλειστικά και μόνο για ενίσχυση του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Θέλουμε να πιστεύουμε στη θετική ανταπόκριση σας, για την προσωπική σας απόλαυση, αλλά και για να δικαιώνονται προσπάθειες υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων."

Η διάθεση των εισιτηρίων στην Αίγινα γίνεται μέσω του καταστήματος της "Ελένης" (δίπλα στο λιμεναρχείο της Αίγινας) ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση www.ticketquest.gr, την ACS, τα καταστήματα "Ελευθερουδάκης" και το Μουσείο Ηρακλείδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png