Πρόσκληση σε διαγωνισμό δημιουργικής μαγειρικής με Φιστίκι Αιγίνης.


Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση, η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας, καλεί και φέτος τους κατοίκους του νησιού να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Δημιουργικής Μαγειρικής που έχει ως βάση το φιστίκι Αιγίνης. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες και άνδρες που καλούνται να παρουσιάσουν γευστικές και πρωτότυπες συνταγές οι οποίες θα βασίζονται στον καρπό του φιστικιού.


Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ: 2297029223, 6972246325, 6944649015 μέχρι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, αναφέροντας παράλληλα σε ποια κατηγορία θέλουν να συμμετέχουν. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο εστιατόριο "Γράμμα" στις 18 Σεπτεμβρίου 12.00-13.30. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στην Παλιά Προβλήτα από τον Ευτυχή Μπλέτσα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Μουσικομαγειρέματα. Στο Aegina Portal μίλησαν δύο κυρίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση του διαγωνισμού: η κυρία Σουζάννα Κράους και η κυρία Άρτεμης Μαρκοπούλου, οι οποίες καλούν του κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν σε αυτόν, αναδεικνύοντας με τις μαγειρικές τους ικανότητες, τη νοστιμιά του καρπού της φιστικιάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png