Δημήτρης Κάππος και Κωνσταντίνος Γαβρίλος δημιουργούν με φιστίκι Αιγίνης.


Δύο Αιγινήτες σεφ με άριστη γνώση και βαθιά αγάπη για τη δουλειά τους, ο Δημήτρης Κάππος και Κωνσταντίνος Γαβρίλος, παρουσίασαν ζωντανά τρεις συνταγές στη "γαστρονομική γωνιά" στο πάρκο της Παναγίτσας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού. Εξαιρετικοί και οι δυο τους μας ξενάγησαν στο μαγικό κόσμο της υψηλής τεχνικής τους! Την παρουσίαση είχε αναλάβει ο κύριος Μιχάλης Μουτσάτσος. Αρχικά ο Δημήτρης Κάππος έφτιαξε ένα πέστο φιστικιού το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις δύο συνταγές που ακολούθησαν. Ομοίως και ο Κωνσταντίνος Γαβρίλος έφτιαξε σκορδαλιά με φιστίκι.
 

Η συνταγή που παρουσίασε ο Δημήτρης Κάππος ήταν σαρδέλα ψητή με πέστο φιστικιού. Ενώ ο Κωνσταντίνος Γαβρίλος πένες με πέστο φιστικιού και παρμεζάνα. Το γαστρονομικό event φροντισμένο και πραγματικά δημιουργικό, συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών που κάθισαν για να απολαύσουν τις δημιουργίες των δύο chefs. Ο Δημήτρης Κάππος δημιουργεί στο κατάστημα "Κάππος έτσι" που βρίσκεται στην πλατεία της Κυψέλης και ο Κωνσταντίνος Γαβρίλος στο "Μεσογειακόν"  που βρίσκεται στον Άγιο Νεκτάριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png