Το "Φιστικοχωριό" και οι μικροί του φίλοι.


Πολλές και ενδιαφέρουσες και με μεγάλη ποικιλία οι φετινές εκδηλώσεις για τα παιδιά κάθε ηλικίας που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του γιορτινού τετραημέρου του Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον πηλό, έμαθαν για τα μουσικά όργανα μιας μπάντας, έπαιξαν με τις κλωστές, μεταμορφώθηκαν με face painting, body painting, κομμώσεις και διακόσμηση νυχιών, ενώ κάποια άλλα ασχολήθηκαν με το graffiti. Άκουσαν παραμύθια, ενώ ψυχαγωγήθηκαν με τον κλόουν που άνοιξε τη μαγική βαλίτσα του και τους ταξίδεψε στον πολύχρωμο κόσμο του, έμαθαν πολλούς τρόπους για να κάνουν τις δικές τους κατασκευές.


Σε αυτό το ατελείωτο παιδικό πρόγραμμα συνεργάστηκαν οι κυρίες Μαργαρίτα Μόνου και Νέλλυ Σφακιανάκη, o Μορφωτικός Σύλλογος "O Καποδίστριας" με τη διοργάνωση τουρνουά πινγκ -πονγκ, η κυρία Έλενα Φουντούκη και η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη στο "Το κυνήγι του  χαμένου θησαυρού", ο Γιώργος Μαρίνος, το εργαστήρι κεραμικής τέχνης "Κοττάκη",  η κυρία Ζωή Νικητάκη, ο κύριος Γρηγόρης Μαλτέζος που έδειξε στα παιδιά που να κάνουν το δικό τους ηλιακό ρολόι,  η κυρία Θεοχαράκη και οι τόσοι εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία του παιδικού προγράμματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png