Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Αίγινας...

Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε χθες Παρασκευή το Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών που συνδιοργανώνεται από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και το Δήμο του νησιού. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 το βράδυ στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. Η περιοχή γέμισε γρήγορα από εκατοντάδες κατοίκους και παραθεριστές του νησιού, που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας σε παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της χώρας μας, αλλά και λαϊκούς χορούς που παρουσιάστηκαν στο τελευταίο μέρος της πρώτης ημέρας.

Πραγματικά εντυπωσιακές ήταν οι φορεσιές των χορευτών, ενώ όλα τα τμήματα κέρδισαν δίκαια τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού. Βέβαια τις καρδιές όλων "έκλεψε" το παιδικό τμήμα και ειδικά στην παρουσίαση των λαϊκών χορών! Κατά τη διάρκεια των χορευτικών παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό, ενώ μετά το τέλος τους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Σήμερα το πρωί έφτασαν στο νησί και οι αποστολές των χορευτικών τμημάτων από άλλα μέρη της Ελλάδας, που θα λάβουν μέρος στη σημερινή και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png