Ξεκίνησε "Η Διαδρομή των Καλλιτεχνών". ..

Με μία κεντρική εκδήλωση στον Πύργο του Μαρκέλλου, που περιελάμβανε τα εγκαίνια της έκθεσης του David Kennedy και του Γιώργου Λολοσίδη ξεκίνησε χθες "η διαδρομή των καλλιτεχνών", το εικαστικό event που εξελίσσεται στους δρόμους και τα καταστήματα στο κέντρο της Αίγινας και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. "H διαδρομή των καλλιτεχνών"στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας. Φέτος ο επισκέπτης της "διαδρομής" μπορεί να δει έργα σε 56 διαφορετικά σημεία, στα οποία εκθέτουν συνολικά 101 δημιουργοί. Σε διάφορα σημεία της πόλης μπορεί να βρει κανείς το σχετικό έντυπο στο οποίο αναγράφονται τα σημεία και τα ονόματα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.


Το ραντεβού της έναρξης της "διαδρομής" σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, είχε οριστεί από δύο διαφορετικά σημεία: το πρώτο από το ξενοδοχείο Brown και το δεύτερο από το καλλιτεχνικό στέκι "Γράμμα" στην πλατεία Εθνεγερσίας. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στις 7:30 και ακολουθώντας τα διάφορα σημεία στα οποία παρουσιάζονταν έργα των καλλιτεχνών έφτασαν στον Πύργο του Μαρκέλλου. Εκεί εκτός από τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης των David Kennedy και Γιώργου Λολοσίδη υπήρχαν παράλληλες παιδικές εκδηλώσεις με το θέατρο σκιών του Ανδρέα Δερμάτη, όπου οι μικροί θεατές μπορούσαν οι ίδιοι να χειριστούν τις πολύχρωμες φιγούρες και ζογκλέρ που κράτησε συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους με ακροβατικά. Με την ευκαιρία της έναρξης της "διαδρομής" στο Aegina Portal μίλησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης και η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φιστικιού.

Δείτε φωτογραφίες από τη διαδρομή των καλλιτεχνών εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png