"Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη". Παραμύθια με την Ερασμία Αλυφαντή στον Πύργο του Μαρκέλλου. .

Στην είσοδο της πλατείας στον Πύργο Μαρκέλου τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα τραπέζια του σκακιστικού τουρνουά που γίνονταν εκεί από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας, λίγο πιο κάτω όμως ένα κόκκινο κουβάρι τραβούσε αμέσως την προσοχή. Η ανέμη ξετυλιγόταν και ξετυλιγόταν, μέχρι που έφτανε στον κόσμο που παραμυθιού, στον κόσμο της Ερασμίας Αλυφαντή, που στα πλαίσια του προγράμματος του Φεστιβάλ Φιστικιού, ανέλαβε να "ταξιδέψει" τους μικρούς του φίλους σε κόσμους ονειρικούς, μαζί και οι γονείς που δεν κατάφεραν να αντισταθούν. Αφέθηκαν στην αφηγηματική ικανότητα της Ερασμίας Αλυφαντή, μέχρι η άκρη του κόκκινου κουβαριού να φτάσει στο τέλος της ιστορίας!


Η καταγωγή της κυρίας Ερασμίας Αλυφαντή είναι από την Αίγινα, αλλά εδώ και τριάντα χρόνια ζει με την οικογένειά της στο Ναύπλιο και επιστρέφει στο νησί όσο πιο συχνά μπορεί. Φέτος της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει στο πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού και δεν αρνήθηκε. Αν και ήταν τελωνειακός, σπούδασε την τέχνη της αφήγησης και από τότε μιλάει για παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους. Είναι αυτό που της αρέσει και όπως αποδείχθηκε σήμερα αρέσει πραγματικά και σε όσους την ακούν!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png