Οι ομιλίες από την τελετή βράβευσης των εθελοντών κατά τη λήξη του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού. .

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Παλαιάς Προβλήτας η προγραμματισμένη τελετή βράβευσης για τους φίλους του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά την εργασία τους από διάφορες θέσεις. Οι εθελοντές έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για την προσφορά τους στην υλοποίηση του φεστιβάλ. Η τελετή που ξεκίνησε με ομιλίες από την κυρία Ελένη Κυπραίου, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, τον κύριο Νίκο Τζίτζη, πρόεδρο της ΚΕΔΑ και το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. Η κυρία Κυπραίου, ανάμεσα σε άλλα, έκανε ειδική αναφορά για την εθελοντική προσφορά της στην κυρία Φλώρα Αλυφαντή: "Θα πρέπει να κάνω ειδική μνεία σε ένα πρόσωπο, όπου από την πρώτη στιγμή, μέχρι την τελευταία στιγμή, κάθε μέρα, όλες τις ώρες του 18ωρου - γιατί κάποιες ώρες θα χρειαζόταν να κοιμηθεί- ήταν εκεί. Άυπνη, δραστήρια, αεικίνητη. Και θέλω να την ευχαριστήσω πάρα πολύ ενώπιον σας, πρόκειται για την κυρία Φλώρα Αλυφαντή". Η κυρία Κυπραίου έκανε αναφορά και σε όσους δεν συνέχισαν μέχρι το τέλος, επιλέγοντας για διάφορους λόγους να αποχωρήσουν από την Οργανωτική Επιτροπή.


"Η επιτυχία αυτού του φεστιβάλ, θα βάλει τις βάσεις για το τέταρτο φεστιβάλ είπε ο κύριος Νίκος Τζίτζης", που κάλεσε τους κατοίκους και τους φίλους της Αίγινας να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια. Ο κύριος Τζίτζης ευχαρίστησε επανειλημμένα τους εθελοντές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα της γαστρονομίας. Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη που επίσης ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους εθελοντές του φεστιβάλ.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Φλώρα Αλυφαντή, για την πολύτιμη βοήθεια της, καθώς μας παρείχε (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας)  κάθε πληροφορία ή ενημέρωση που ήταν αναγκαία για την κάλυψη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ μέσα από το Aegina Portal.

. Δείτε φωτογραφίες από την τελετή λήξης εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png