Ο Πύργος Μαρκέλλου, το επίκεντρο του προγράμματος παιδικής ψυχαγωγίας του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού. ..

Στις 6 σήμερα το απόγευμα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του προγράμματος παιδικής ψυχαγωγίας του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι για μία ακόμη χρονιά ο περίβολος του Πύργου του Μαρκέλλου στο ιστορικό κέντρο της Αίγινας. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να προσφέρουν στους μικρούς επισκέπτες του φεστιβάλ, μερικές αξέχαστες στιγμές με πολύ παιχνίδι, αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Έτσι από νωρίς το απόγευμα ο χώρος γέμισε από πολύχρωμα παιχνίδια που κρατούν ευχάριστη συντροφιά στα παιδιά. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- Τ.Τ. Αίγινας, που έχει αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία, καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε το παιχνίδι να μοιάζει ατελείωτο και αρκετά σημαντικό για τους γονείς να είναι ασφαλές.


Λίγο μετά τις 18:30 στον ίδιο χώρο, ξεκίνησε να λειτουργεί μία παιδική εικαστική έκθεση μου έχει τίτλο "Η δική μας Αίγινα". Σύμφωνα με όσα είχε πει στο ραδιόφωνο του Aegina Portal λίγες μέρες πριν, η πρόεδρος του φεστιβάλ κυρία Φλώρα Αλυφαντή, όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, με τα παιδιά των σχολείων του νησιού θα διαμορφώνουν και να δουλεύουν πάνω στο θέμα που τους είχε δοθεί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικό υπέροχο, πολύχρωμο, ευφάνταστο και αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι μαθητές των σχολείων το νησί τους. Ο χώρος των παιχνιδιών στον Πύργο Μαρκέλλου θα λειτουργεί όλη ημέρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με μία μικρή ανάπαυλα τις μεσημεριανές ώρες. Φυσικά η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη των εκδηλώσεων παιδικής ψυχαγωγίας εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png