Βόλτα στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού. . .

Η εμπορική έκθεση στην παραλία της Αίγινας ξεκίνησε να λειτουργεί χθες το απόγευμα. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, μπορούν να δουν στα δεκάδες περίπτερα που έχουν στηθεί, εκατοντάδες προϊόντα που οι επαγγελματίες του νησιού έχουν φροντίσει να παρουσιάσουν με καλαίσθητο τρόπο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος η προσπάθεια για επώνυμη διάθεση φιστικιού από ντόπιους παραγωγούς του νησιού. Σε πολλές περιπτώσεις έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, αλλά και άλλων συναφών εμπορικών αντικειμένων, έχουν δημιουργήσει περίπτερα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από ένα κανονικό κατάστημα!


Εκτός από τα εμπορικά περίπτερα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα περίπτερα της γαστρονομίας, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην παραλία της Αίγινας περίπτερο διαθέτουν και αρκετοί φορείς του νησιού. Η κίνηση χθες το βράδυ, πρώτη ημέρα της λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης, ήταν εμφανώς περιορισμένη, εικόνα που αναμένεται να ανατραπεί από σήμερα το βράδυ λόγω του Σαββατοκύριακου και του πολύ καλού καιρού που στο νησί. Το πρωί την εμπορική έκθεση επισκέφθηκαν τοπικά σχολεία, ενώ για ένα δίωρο στην περιοχή της "Παναγίτσας"  διοργανώθηκε event Street volley από τον Αθλητικό Σύλλογο Φίλων Βόλεϊ ''Αιγιναία'.

Δείτε φωτογραφίες από τα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης εδώ.

Τα απογεύματα η εμπορική έκθεση λειτουργεί από τις 6 μ.μ. οπότε και τίθενται σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο δρόμο της παραλίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png