Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ''Ο Καποδίστρας'', συμμετέχει στο 2ο φεστιβάλ Φωτογραφίας που οργανώνει η φωτογραφική Λέσχη του Μεσολογγίου.

Δελτίο Τύπου.
Για δέκα ημέρες η πόλη του Μεσολογγίου γιορτάζει τη φωτογραφία, επιδιώκοντας να συστήσει στο κοινό τους πιο εμβληματικούς και καταξιωμένους φωτογράφους με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας, ομιλίες και προβολές.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21η Ιουνίου 2013 και ώρα 9.30 μμ στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου (Φωτο.Λε.Με) διοργανώνει, 3 Εκθέσεις του ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΦΑ με την συνεργασία του μουσείου Μπενάκη:
Φωτογραφικές μνήμες από την σύγχρονη Ελλάδα
Φωτογραφικό οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, 1996-2001
Το πανηγύρι του Άη -Συμιού. Στην οποία εκτίθενται επιπλέον φωτογραφίες, από την ιδιωτική συλλογή του κου. Ν.Ε. Τόλη και του μουσείου ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, 21-30 Ιουνίου 2013. του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσήνη και δέκα φωτογραφικών λεσχών από όλη την Ελλάδα.

Έκθεση Φωτογραφίας του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη, με τίτλο « Λιβύη: Τέλος εποχής - Ο πόλεμος των ατάκτων».

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό οδοιπορικό από τον πόλεμο που διεξήχθη στη Λιβύη από τους άτακτους αντικαθεστωτικούς ενάντια στο καθεστώς του Moamar Kadhafi από τον Μάρτιο του 2011 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2011.
Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» , 21-30 Ιουνίου 2013.

Το φωτογραφικό εργαστήρι της Αίγινας συμμετέχει με την έκθεση που παρουσίασε τον Μάρτη στις βιτρίνες του νησιού με θέμα το τοπίο της Αίγινας. Η έκθεση γίνεται στο  πρώην κατάστημα Λίμπερτυ 21-30 Ιουνίου.

(Επειδή η έκθεση στην Αίγινα παρουσιάσθηκε σε ανοικτό χώρο,στο
 Μεσολόγγι παρουσιάζονται και εικόνες που δείχνουν πως έγινε η έκθεση των φωτογραφιών στις βιτρίνες της Αίγινας).
Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο site του Φεστιβάλ: www.photofestivalmes.com