Κατάμεστη η αίθουσα του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας.

20231226_200238.jpg
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές, μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων.


Ουσιαστικά, μετά την μεγάλη εικαστική έκθεση του Γιώργου Ξένου, με την οποία εγκαινιάστηκε ο χώρος το καλοκαίρι, είναι η πρώτη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιείται, εγχείρημα που κατέδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του χώρου, την αισθητική που αποπνέει και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη μικρότερη από τις δύο αίθουσες.

20231226_201932.jpg
 
Η χριστουγεννιάτικη αυτή μουσική εκδήλωση του Δήμου Αίγινας, είχε τίτλο «Νύχτες της Αλκυόνης… στην Αίγινα» με τους Alcedo Folk Band. Πυρήνας του μουσικού ύφους της μπάντας αποτελεί ο συνδυασμός των τριών πνευστών (φλάουτο, φαγκότο, τούμπα) που συνομιλούν με τα υπόλοιπα όργανα σε ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, αναζητώντας τον προσωπικό ήχο της ομάδας.

20231226_200527.jpg
Ήχο σημερινό με επιρροές από ποικίλα μουσικά ρεύματα και folk χαρακτήρα από τα τοπικά ιδιώματα της πατρίδας μας και των «μουσικών του κόσμου».

20231226_200629.jpg
 
Την εκδήλωση προλόγισε η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, κάνοντας αναφορά στην ιδιαιτερότητα του χώρου, παρουσιάζοντας το μουσικό σχήμα και όσους βοήθησαν προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η μουσική βραδιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png