"Η αλεπού κι ο λύκος". Ένα παραμύθι της γιαγιάς Φλώρας, γίνεται παράσταση, από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

20231229_182209.jpg
Κατάμεστη από κόσμο ήταν σήμερα το απόγευμα η αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, καθώς το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του συλλόγου, περιελάβανε το θεατρικό έργο "Η αλεπού κι ο λύκος" από τη Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, βασισμένο σε ένα παραμύθι της γιαγιάς Φλώρας. 


Η πολύ όμορφη και καλοστημένη παράσταση, περιελάμβανε αφήγηση, ευφάνταστο σκηνικό, θεατρικές κούκλες, τραγούδια και μουσικούς σκοπούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η μουσική ταξίδεψε το κοινό στη Θράκη, στην Ήπειρο, στις Σέρρες και στην Ικαρία, με τους μικρούς θεατές να απολαμβάνουν και να συμμετέχουν σε κάθε σκηνή του δρώμενου.

20231229_174349.jpg
 
Η  Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, κάθε φορά προσφέρει κάτι καινούργιο, ανανεώνεται και προσεγγίζει με ξεχωριστό τρόπο το παιδικό θέατρο.

Για όσους δεν πρόλαβαν σήμερα, η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:30, στην αίθουσα του συλλόγου.

Οι συντελεστές της παράστασης:
 
Κείμενο/Ερμηνεία: Αντώνης Γκλαβάς  Φωνή/Ερμηνεία: Κατερίνα Μουτζούρη  Φωνή/Κρουστά: Σπύρος Τζίτζης  Φωνή/Λαούτο/Ούτι: Αλέξανδρος Σπίτσινγκ  Κατασκευή κούκλας/σκηνικού: Αντώνης Γκλαβάς, Rena Pappas Διοργάνωση: Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png