"Το αρπακτικό". Η παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού Μιχάλη Γύρα.

Στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τινίνα" πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Το αρπακτικό" του ιατρού και συγγραφέα Μιχάλη Γύρα. Πρόκειται για μία νουβέλα τον εκδόσεων "Libro", έκδοσης 2006, ένα από τα επτά έργα του συγγραφέα που έχουν εκδοθεί. Στην παρουσίαση συμμετείχαν η φιλόλογος κυρία Προνόη Θεολογίδου - Γούλα, ο κοινωνιολόγος κύριος Νίκος Μαυρίδης, ο συνεργάτης του επί σειρά ετών κύριος Λάμπρος Τσοχαντάρης, χειρούργος και ο δικηγόρος κύριος Γιώργος Τσατήρης.

Οι ομιλίες πλαισιώθηκαν με μουσική πιάνου από τον πατέρα Ελευθέριο Κουμασίδη. Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Να σημειώσουμε ότι στην είσοδο του κινηματογράφου "Τιτίνα" το κοινό μπορούσε να αγοράσει το βιβλίο, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας που ήταν και ο φορέας της εκδήλωσης. Παράλληλα ο σύλλογος ξεκίνησε λαχειοφόρο αγορά που αφορά πίνακα του ζωγράφου Νίκου Στεφάνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png