"Προορισμός η αγάπη". Η παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Ελευθερίας Τσούρη.

Την παρουσίαση του πρόσφατου βιβλίου της κυρίας Ελευθερίας Τσούρη φιλοξένησε το Σάββατο σε εκδήλωσή του ο Σύλλογος Πρόοδου και Αλληλεγγύης Αγίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του εντευκτηρίου του συλλόγου, στο νηπιαγωγείο της περιοχής των Αγίων. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του συλλόγου ο κύριος Παναγιώτης Χελιώτης. Αποσπάσματα από το βιβλίο με τίτλο "Προορισμός η αγάπη" ανέγνωσαν οι κυρίες Μαίρη Κουνάδη και Βάσω Χαμαλέλη.

Το νέο βιβλίο της κυρίας Τσούρη είχε παρουσιαστεί στο νησί ήδη από τον Ιανουάριο, αλλά η επιλογή του Συλλόγου Πρόοδου και Αλληλεγγύης Αγίων να προσκαλέσει τη συγγραφέα σε μία εκδήλωση στην περιφέρεια της Αίγινας, προσδίδει μία ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την επιλογή, την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες.

Τις δύο εκπαιδευτικούς που παρουσίασαν το βιβλίο ευχαρίστησε η κυρία Ελευθερία Τσούρη, όπως άλλωστε και όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png