"αλφα- ωμέγα". Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή του Σπύρου Ραδίτσα.


Ο Σπύρος Ραδίτσας με την ποιητική του συλλογή "άλφα - ωμέγα" καθιστά τον αναγνώστη συνοδοιπόρο σ' ένα ταξίδι μέσα στο κόσμο των προσωπικών του εμπειριών και αναμνήσεων. Με την λυρική του γραφή, μέσα από μία σειρά αυτοτελών ποιημάτων, τιτλοφορούμενων με λέξεις που ακολουθούν τα γράμματα της αλφαβήτου και δηλώνουν έννοιες αφηρημένες ή πράγματα συγκεκριμένα και κοινά, άψυχα στοιχεία ή έμψυχες μορφές, μας αποκαλύπτει πτυχές της δικής του ύπαρξης.

Εκφράζει τη λατρεία του για την θάλασσα και τα ταξίδια που πάντοτε τον συγκινούσαν, εξομολογείται στιγμές μοναξιάς, λύπης και νοσταλγίας για την στεριά που συχνά τον διακατείχαν. Ακόμη, αισθητοποιεί με συμβολικό και μεταφορικό ενίοτε τρόπο, μέσα από το αρμονικό ταίριασμα πραγματικών και φανταστικών στοιχείων την πορεία και το νόημα της Ζωής, αποκαλύπτει τα συναισθήματα της αγάπης, ζωγραφίζοντας όμορφες στιγμές που τον γεμίζουν ευγνωμοσύνη και πληρότητα και καταλήγει σε μια εξαίσια Ωδή της Ζωής που την υμνεί και την υψώνει με τον ποιητικό του λόγο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png